НЕК "Укренерго" обмежує споживання електроенергії по всій Україні

Диспетчерський центр НЕК "Укренерго" вимушено застосував графіки обмеження для промислових та інших категорій споживачів у всіх регіонах України.

Об этом сообщает Компромат PRO


Про це повідомляє пресслужба компанії.


"Примусові обмеження споживачів електроенергії – повністю контрольований захід, який дозволяє знизити навантаження на електромережі та дає можливість збалансувати роботу енергосистеми", – йдеться у повідомленні.


Зазначається, що свідоме зниження споживання електроенергії, особливо в години ранкового та вечірнього піку споживання (6:00-11:00 та 17:00-13:00), зменшує ризик перевантаження в мережах та застосування обмежень споживачів.


Тож, "Укренерго" знову закликає громадян заощаджувати споживання електроенергії, не вмикати в мережу одночасно два або більше потужних електроприладів, а також за можливості перенести користування пральними машинами, бойлерами та обігрівачами на нічний період.


Вранці 24 лютого рашистська Московщина розпочала повномасштабну війну проти України.


По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі було завдано ракетних ударів, а війська РФ перейшли кордон під Харковом.


ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави піднято по тривозі. Кацапи розпочали інтенсивний обстріл підрозділів ЗСУ, українська армія дає відсіч російським військам.


В екстреному режимі працює Рада національної безпеки та оборони. Введено військовий стан. Україна офіційно направила позов проти Московії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.


Під час війни рашисти обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Також рашисти влаштовують геноцид українців у захоплених населених пунктах та масово ґвалтують жінок та дітей.


Веніамін Цвєтков

Источник: Дедал