Тіла росіян розкидані по всій вулиці: ЗСУ показали кадри знищення окупантів під Бахмутом (відео)

Російські війська посилюють тиск на східноукраїнське місто Бахмут

Через одинадцять місяців після того, як росія розпочала вторгнення, Бахмут і райони навколо нього стали центром інтенсивних боїв.

Об этом сообщает Компромат

Попри чисельні втрати, росія з кожним днем збільшує своїх військових і ледь не щогодини проводить нові атаки по місту. Проте все без результатно, ЗСУ захищають кожен сантиметр української землі і дають відсіч ворогові. Як наприклад на цьому відео. Його опублікував на своїй сторінці в Телеграмі український активіст Сергій Стерненко. За його даними, кадри зняті десь на околицях Бахмута. Ймовірно російські загарбники вчергове робили прорив, але як бачимо все безрезультатно. Всі вони лежать у калюжах крові і вже "слухають концерт Кобзона".

До слова, росія активізувала свої зусилля із захоплення Бахмута, який може мати ключове значення для захоплення всього Донбасу, після того, як місяці бомбардувань, які почалися влітку, не принесли жодних успіхів.

"Ситуація дуже складна", – заявив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні після зустрічі з військовим керівництвом. За його словами, "постійно йдуть спроби прорвати нашу оборону".

Українські бійці та аналітики кажуть, що москва все частіше покладається на більш грубу тактику: намагаючись схилити місто до своєї колони перемог через вагу чисельності військ. У результаті, кажуть українці, втрати росіян в останніх боях у Бахмуті виявилися вищими, ніж у попередні місяці.

Нагадаємо, росіяни продовжують наступ на Донеччині. Вчора вони окупували населений пункт Сакко і Ванцетті.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому телеграм-каналі та Facebook!

Источник: Руспрес