Путін обіцяв не вбивати Зеленського – екс-прем’єр Ізраїлю

Читать на русском

Путін обіцяв не вбивати Зеленського – екс-прем’єр Ізраїлю
Путін обіцяв не вбивати Зеленського – екс-прем’єр Ізраїлю

Колишній прем’єр-міністр Ізраїлю Нафталі Бенет розповів, як він зустрічався з Путіним на початку березня 2022 року, коли нібито на прохання президента України Володимира Зеленського він намагався організувати переговори щодо припинення війни.

Об этом сообщает Компромат ГРУПП

Про це повідомив Бенет інтерв’ю " Хадашот 12 ", якого цитують " Новини Ізраїлю ".

Повідомляється, що нібито "релігійний іудей Бенет порушив суботу заради розмови з Путіним" (очевидно, йдеться про 5 березня 2022 року).

За словами Бенета, Зеленський тоді "сидів у бункері", Путін дав йому зобов’язання не вбивати президента України, і він передав ці слова Зеленському телефоном, як тільки залишив Кремль.

"Усунення Зеленського. Це найдорожче, це життя лідера. Я знав, що Зеленському загрожують у бункері, і що вони не знають його місцезнаходження. Якогось моменту я сказав Путіну: "Слухай, а що щодо цієї історії? Ти збираєшся його вбивати?", І він сказав: "Я не вбиватиму Зеленського", — повідомив Бенет.

Бенет розповів, що після закінчення зустрічі, ще їдучи з Кремля до аеропорту, він прямо зателефонував Зеленському і сказав йому, що Путін не збирається його вбивати.

Український лідер нібито перепитав, чи впевнений Бенет, а потім піднявся до свого кабінету і зняв відео, в якому сказав: "Я не боюся".

Зеленський справді записав відео зі словами "Я залишаюся у Києві. На Банковій. Не ховаючись. І нікого не боюся". Проте відео було записано 7 березня.

Источник: Преступная Россия