Американська компанія Wasatch Group планує збудувати 600 модульних будинків на Київщині

Американська компанія Wasatch Group планує збудувати 600 модульних будинків на Київщині

У п’ятницю, 30 червня, Володимир Зеленський зустрівся із засновником Wasatch Group Деллом Лоєм Хансеном

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Офіса Президента України.

Wasatch Group у партнерстві з благодійною організацією To Ukraine With Love планує у 2023–2024 роках побудувати у Київській області 600 повністю мебльованих модульних будинків для людей, чиї домівки були зруйновані внаслідок війни.

Засновник Wasatch Group презентував Володимиру Зеленському й проект багатоквартирного житлового комплексу «Містечко Хансена», головна ідея якого полягає у створенні великої громади для людей похилого віку, ветеранів війни, удів, сиріт і людей з обмеженими можливостями. Проект передбачатиме центри медичного й емоційного догляду, а також фізіотерапію, арт-терапію та інші необхідні послуги.

Це містечко зможе замінити кілька дитячих будинків сімейного типу, зруйнованих під час війни. Ми знаємо, що понад 100 таких закладів були зруйновані, і питанням їх відновлення опікується перша леді України Олена Зеленська

– зазначив Делл Лой Хансен.

Президент України також обговорив із засновником Wasatch Group можливість участі його компанії в побудові нових, сучасних реабілітаційних центрів для ветеранів війни, якій держава всіляко сприятиме.

Нагадаймо, що у Ворзелі збудують інклюзивний заклад освіти за 110 мільйонів гривень.