Ірпінців запрошують долучитися до формування стратегії розвитку громади

Ірпінців запрошують долучитися до формування стратегії розвитку громади

Мешканцям Ірпінської громади пропонують долучитися до формування стартегії розвитку громади

Об этом сообщает Правда РУ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

Зазначимо, що реєстрація триватиме до кінця місяця. У написанні нового майстер-плану також допоможуть міжнародні спеціалісти найбільшої в США архітектурної компанії Gensler, італійський фонд Terre des Hommes Italia, “Рада зеленого будівництва Італії” (Green Building Council Italia), Stefano Boeri Architetti, чилійська компанія Though, Integral Infrastructure and Urban Planning Solutions, нідерландські спеціалісти з Hiroki Masura MASA architects та інші партнери.

Усього планують створити 10 спеціалізованих груп по 15 осіб. У реєстрації, окрім контактної інформації, просять зазначити деталі відповідного досвіду. На створення й перегляд нових документів витратять від півроку до 9 місяців. Залишити заяву можна за покликанням.

Ірпінь продовжує загоювати рани, нанесені рашистським окупантом: за підтримки італійського фонду Terre des Hommes Italy було відновлено ще 4 багатоквартирні будинки.

Нагадаємо, що 2 лютого Ірпінський міський суд Київської області задовольнив клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо скандального забудовника з Ірпеня — Валерія Пєшого.

Источник: Дедал